Tjin Consultancy Group gooit het roer om!

11 november 2013

Tjin Consultancy Group gooit het roer om!

Al bijna twee jaar begeleidt Tjin Consultancy Group met veel plezier werkloze mensen naar een nieuwe baan. Dit doen wij omdat wij begrijpen dat het in de huidige economische situatie nou eenmaal lastiger is om aan een nieuwe baan te komen. Dat onze aanpak succesvol is blijkt uit het feit dat werklozen gemiddeld 2 tot 3 maanden persoonlijke sollicitatie begeleiding nodig hebben alvorens zij een nieuwe baan vinden.

Daarnaast begrijpen wij dat er gedurende een werkloosheid periode minder financiƫle middelen aanwezig zijn om een extra uitgave te doen, zelfs als deze extra uitgave leidt tot een nieuwe baan. Daarom gooit Tjin Consultancy Group het roer om! Vanaf nu is het mogelijk om persoonlijke sollicitatie begeleiding te krijgen op no-cure no-pay basis. Dit houdt in dat er pas betaald hoeft te worden als u daadwerkelijk een nieuwe baan heeft. Op deze manier biedt Tjin Consultancy Group een oplossing voor werklozen die momenteel minder geld te besteden hebben en toch gebruik willen maken van persoonlijke sollicitatie begeleiding.

Heeft u er ook genoeg van om werkloos thuis te zitten? Laat u dan begeleiden door Tjin Consultancy Group. Op onze website www.sollicitatiebegeleiders.nl kunt u lezen hoe onze persoonlijke sollicitatie begeleiding trajecten er uitzien. Ook nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend intakegesprek.

U kunt ons per mail bereiken via info@tc-group.nl of telefonisch op 06-28137795.

Uw nieuwe baan is in zicht!