Even voorstellen!

09 september 2017

Tjin Consultancy GroupGraag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe consultant van Tjin Consultancy Group. Mijn naam is Esmee Tjin, 28 jaar en vanaf heden maak ik deel uit van het coachingsteam van Tjin ConsultanEsmee Tjincy Group.

In de afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest als management assistente bij verschillende (internationale) ondernemingen. In 2011 heb ik besloten om naast mijn baan als management assistente de opleiding toegepaste psychologie te gaan volgen. Deze opleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond. Mijn interesses  bij deze opleiding liggen voornamelijk in de tak van arbeids- en organisatiepsychologie.

Mensen begeleiden op de arbeidsmarkt en ze aan een nieuwe baan te helpen is mijn ambitie en doel. Heeft u hulp nodig bij solliciteren? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt dit doen door het contactformulier hieronder in te vullen of door te mailen naar info@tc-group.nl

De komende tijd zou het zomaar kunnen dat ik in verband met mijn inwerkperiode aansluit naast uw vaste consultant van Tjin Consultancy Groep. Ik kijk er ontzettend naar uit om als coach aan de slag te gaan.

Wie weet tot binnenkort!

Tjin Consultancy Group - Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.