OutplacementOutplacement

Wordt uw arbeidsovereenkomst bij uw huidige werkgever  binnenkort beëindig en krijgt u een outplacement budget mee? Tjin Consultancy Group begeleidt u via een individueel outplacement traject naar een nieuwe passende baan. Onze ervaren en gespecialiseerde outplacement consultants stellen na een vrijblijvende intake samen met u een persoonlijk plan van aanpak op. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Intensieve gesprekken, coaching en trainingen zijn onderdeel van het outplacement traject.

Het is ons persoonlijk doel om u zo snel mogelijk naar een passende baan op uw niveau te begeleiden. Onze consultants weten door hun jarenlange ervaring precies wat er speelt op de huidige arbeidsmarkt. Ook kennen ze de criteria van recruiters en weten ze welke strategieën u het beste kunt hanteren om met succes te solliciteren.  Het overgrote deel van onze cliënten heeft binnen een 6 tot 8 maanden weer een leuke nieuwe uitdaging gevonden

Wenst u een vrijblijvende intake gesprek te hebben met 1 van onze consultants?  Of bent u benieuwd naar de kosten voor outplacement? Vul dan het contactformulier in.

Tjin Consultancy Group - Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.