50-plussers Uitgebreid Begeleidingstraject

Herkent u zichzelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


U heeft al lange tijd niet meer echt gesolliciteerd. En hierdoor weet u eigenlijk niet meer zo goed hoe dat tegenwoordig gaat. Hoe u een moderne en professionele motivatiebrief schrijft.

U weet wel dat een CV niet al te lang moet zijn. Maar met uw jarenlange ervaring, wordt uw CV minimaal 6 kantjes groot. En dat is wat te lang. U heeft geen idee hoe u uw CV korter en toch aantrekkelijk maakt.

U bent al even werkloos en eigenlijk heeft u weinig hoop om nog uitgenodigd te worden voor een interview. De moed zakt u langzamerhand in de schoenen en dit heeft zijn weerslag op de brieven die u schrijft. Ze stralen geen energie meer uit.

U heeft gehoord van Social Media en hoe ze moeten corresponderen met uw CV op papier. Maar wat dat precies inhoudt en hoe u dat voor elkaar krijgt, dat is eigenlijk een raadsel. U weet niet hoe dit het beste kunt oppakken.


Solliciteren is tegenwoordig helaas niet meer zoals vroeger! Doelgroepen die toch al minder kansen hebben, worden extra getroffen. Begrip is er overal, iedereen weet dat dit een feit is. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is om een baan te vinden. Werkgevers deinzen terug voor de extra kosten die oudere werknemers (vaak) met zich meebrengen.

Maar er is hoop! Ook u als Senior heeft een kans op een baan. U moet hiervoor wel veel doen. Hard werken, in uzelf investeren en een lange adem hebben. Maar, als u dat ervoor over heeft, kunt ook u een passende baan vinden!

Bij het Uitgebreid Begeleidingstraject zijn de gesprekken met uw coach zijn altijd individueel, en volledig afgestemd op uw behoeften. Samen doorlopen wij 3 fases die leiden tot een nieuwe baan.

uitge

Dit traject is uitermate geschikt voor 50-plussers die het fijn vinden als al het werk uit handen wordt genomen. Met dit traject bieden wij totale ontzorging aan onze cliënten.

De kosten voor het Uitgebreid Begeleidingstraject kunnen per mail naar u worden verzonden. Neem hier contact op om deze aan te vragen.

Wenst u een gratis en vrijblijvende intake gesprek te hebben met 1 van onze consultants?  Vul dan het contactformulier hieronder in.

Tjin Consultancy Group - Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug