50-plussers Basis Begeleidingstraject

Herkent u uzelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


U bent al even geleden ontslagen. U heeft een mooi CV en veel kennis op uw vakgebied. En toch lijkt het alsof deze kennis niet van belang is voor de bedrijven waar u solliciteert. U wordt keer op keer afgewezen. Steeds met een vage reden, waardoor u de indruk krijgt dat uw leeftijd steeds weer een struikelblok is.

Na een lange periode van vruchteloze sollicitatiepogingen bent u moedeloos geworden. U denkt dat u geen eerlijke kans krijgt op de huidige arbeidsmarkt. Regelmatig zakt de moed u in uw schoenen.

U heeft het gevoel dat u voorbij bent gestreefd door jongeren, met net zoveel kennis. Zij bewegen zich zonder problemen in de (internet) spotlights, hebben accounts op social media en verkopen zichzelf op LinkedIn. U heeft er wel van gehoord, maar bent er niet thuis in. U denkt dat dit vooral voor jongeren is bedoeld.

U heeft een goede opleiding genoten, maar dit is lang geleden. In de tussentijd heeft u weinig tot geen bijscholing genoten en potentiële werkgevers geven aan dat uw kennis en opleiding verouderd zijn.


Solliciteren is tegenwoordig helaas niet meer zoals vroeger! Doelgroepen die toch al minder kansen hebben, worden extra getroffen. Begrip is er overal, iedereen weet dat dit een feit is. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is om een baan te vinden. Werkgevers deinzen terug voor de extra kosten die oudere werknemers (vaak) met zich meebrengen.

Maar er is hoop! Ook u als Senior heeft een kans op een baan. U moet hiervoor wel veel doen. Hard werken, in uzelf investeren en een lange adem hebben. Maar, als u dat ervoor over heeft, kunt ook u een passende baan vinden!

Bij het 50-plussers Basis Begeleidingstraject zijn de gesprekken met uw coach zijn altijd individueel, en volledig afgestemd op uw behoeften. Samen doorlopen wij 3 fases die leiden tot een nieuwe baan.

50 plus

De voordelen van het 50-plussers Basis Begeleidingstraject op een rijtje:

  • U bent in staat om een persoonlijke analyse van uzelf te maken.
  • U weet waar uw sterktes en zwaktes liggen.
  • U weet waarom u keuzes maakte in het verleden.
  • U kunt omgaan met ‘ingesleten’ vooroordelen.
  • U weet waar u naartoe kunt.
  • U bent u bewust van de wijze waarop u overkomt op anderen.
  • U weet ook hoe u hiermee uw voordeel kunt doen.
  • Hierdoor verdwijnt uw onzekerheid en u komt energiek en enthousiast over als gesprekspartner.

De kosten voor de 50-plussers Basis Begeleiding kunnen per mail naar u worden verzonden. Neem hier contact op om deze aan te vragen.

Wenst u een gratis en vrijblijvende intake gesprek te hebben met 1 van onze consultants?  Vul dan het contactformulier hieronder in.

Tjin Consultancy Group - Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar Senior Programas